e
Banner

Etiketler: elektrikli kamyon



Renault Trucks, 2019’da elektirkli kamyon satışına başlayacak


Yayın: 09-02-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, 2019'da yeni elektrikli araç serisini sunacağını açıkladı. Bu ürün grubu, elektrikli araçların gerçek taşımacılık koşullarında müşteriler ile test edildiği on yıllık bir deneyime dayanıyor. Şehir içi ve kentsel alanlarda kullanılmak üzere tasarlanan elektrikli kamyonlar, Normandiya, Fransa'daki Blainville-sur-Orne'deki Renault Trucks fabrikasında üretilecek.




Volvo Trucks elektrikli kamyonlar 2021’de yollarda


Yayın: 19-11-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Orta ve ağır segment kamyonlardan oluşan kapsamlı ürün gamıyla müşterilerine nakliye çözümleri sunan Volvo Trucks, önümüzdeki yıl Avrupa’dan başlayarak ürün gamına elektrikli kamyonları da dahil edecek. Volvo Trucks, ürün gamındaki bu genişleme ile fosil yakıtsız ulaşım yolunda önemli bir adım atmış oluyor.




Scania 2040’a kadar fosil yakıtı bırakacak



Scania, sürdürülebilir ulaşım sistemine geçişte öncü olma hedefinde bir kilometre taşı olan ilk ticari elektrikli kamyon serisini tanıttı. Son yıllarda elektrikli araç teknolojisinin geliştirilmesinde önemli adımlar atan Scania, fosil içermeyen bir ticari taşıma sistemi elde etme amacıyla her yıl yeni elektrikli kamyonlar ve otobüsler piyasaya sürerek 2040’a kadar fosil yakıtı bırakmayı hedefliyor. 




Carlsberg Group, karbonsuz yolculuğa Renault Trucks ile başladı


Yayın: 31-08-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks ve Carlsberg Group’a ait İsviçre bira fabrikası Feldschlösschen, karbonsuz taşımacılık için somut bir taahhütte bulundular. Bu tarihi sözleşme çerçevesinde Renault Trucks, 20 adet elektrikli kamyonu teslim etti. 




Iveco Nikola elektrikli kamyon üretimine başlıyor


Yayın: 20-09-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Küresel ticarî araç üreticisi Iveco ile ABD merkezli Nikola, Almanya Ulm’de elektrikli ağır vasıta araçların üretimi için inşa ettiği üretim tesisi tamamlandı. Yeni tesis Kasım ayında üretime başlayacak. Iveco Nikola elektrikli çekiciler ABD dışında tüm dünyada Iveco bayi teşkilatı tarafından satılacak.




Renault Trucks ve Geodis, şehir içi lojistiğine uygun elektrikli kamyon geliştirecek


Yayın: 07-03-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks ile GEODIS, şehir içi lojistiğine odaklanarak beklentileri karşılayan elektrikli bir ağır kamyon tasarlamak için endüstriyel, lojistik ve mühendislik uzmanlıklarını birleştiriyor.




Renault Trucks, 2 yeni elektrikli kamyonunu 2023'te satışa sunacak


Yayın: 08-03-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, tam elektrikli ürün yelpazesini genişletiyor. Bölgesel taşımacılık için Renault Trucks T E-Tech ve inşaat uygulamaları için Renault Trucks C E-Tech olmak üzere 44 tona kadar iki yeni model, 2023 yılında satışa sunulacak.  




Daimler Truck, otonom kamyonlar için testlere başladı


Yayın: 21-07-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Daimler Truck, bağımsız iştiraki Torc Robotics ile ABD’de otonom kamyon taşımacılığı sistemlerini geliştirme çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken sürüş testleri de başarıyla devam ediyor.




Volvo FH elektrikli kamyonlar Türkiye’de



Volvo Trucks, karayolu taşımacılığının geleceğine imza atacak elektrikli kamyon ailesinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.




Barselona, Renault Trucks elektrikli kamyonlarla sürdürülebilir mobiliteye yatırım yapıyor


Yayın: 25-12-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Barselona, belediye atıklarının toplanması ve yönetimi için 73 adet tam elektrikli Renault Trucks kamyon alımı gerçekleştirdi.